Binnen

Spartahal

Sporten en leuke activiteiten doen bij ons?

De Spartahal in Schagen biedt volop ruimte om actief te zijn. De zaal heeft afmetingen van maximaal 45 x 30 x 7 meter en is in twee halve zalen in te delen. Er zijn 8 kleedkamers; hiervan zijn er 3 geschikt voor mensen met een functiebeperking. Ook zijn er 4 scheidsrechterkleedkamers.

De blauwe kunststof vloer is belijnd voor zaalvoetbal, volley- en (mini)handbal. Publiek kan plaatsnemen op de tribune, die ook in te klappen is. Er zijn tafeltennistafels, doelen voor handbal en zaalvoetbal en vele kleine attributen voor sport en spel beschikbaar.

In de horeca is plek voor maximaal 75 personen. Er is een extra horecagelegenheid aanwezig met plaats voor maximaal 40 personen.

De Spartahal is ook te huren als vergaderlocatie. In de oude kegelhal kunnen maximaal 25 personen plaatsnemen. Hier is (beperkt) wifi aanwezig, net als een flip-over.

In het pand zijn 2 invalideliften aanwezig.

Over evenementen als een vlooienmarkt of muziekoptreden gaat Sportfondsen Schagen graag in overleg.

Wat is er aanwezig?

  • 8 kleedkamers
  • Blauwe kunststof vloer
  • Tribune
  • Diverse gymtoestellen
  • Horeca

Tarieven

Sporthal SpartahalOude kegelhalOude handbalkantine
1/2 zaal: € 22,- per uur€ 20,- per uur€ 12,- per uur
Hele zaal: € 45,- per uur
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.