Binnen

Groeneweghal

Huur je eigen sporthal

De Groeneweghal is bij uitstek de plek voor sportactiviteiten, maar is ook uiterst geschikt voor andere evenementen, zoals een muziekoptreden of vlooienmarkt.

De zaal heeft maximale afmeting van 45 x 30 x 7 meter en is in twee halve zalen op te delen. Er zijn 4 kleedkamers aanwezig en 2 scheidsrechterkleedkamers.

De groene kunststof vloer is geschikt voor basketbal, volleybal, badminton, tennis, zaalvoetbal en handbal. Door de basisinrichting naar de richtlijnen van de Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding (KVLO) is de Groeneweghal geschikt voor gymlessen in het lager- en voortgezet onderwijs.

Er zijn toestellen aanwezig voor 2 x basketbal, 4 x volleybal, 6 x badminton, 3 x tennis, en voor zaal- en handbal. Publiek kan plaatsnemen op de in- en uitschuifbare tribune.

Over evenementen als concerten of vlooienmarkten gaat Sportfondsen Schagen graag in overleg.

Wat is er aanwezig?

  • Horeca
  • Kleedkamers
  • In- en uitschuifbare tribune
  • Voldoende gymtoestellen

Tarieven

Sporthal Groeneweghal
1/2 zaal€ 22,-
hele zaal€ 45,-
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.